Măcel pe trecerea de pietoni

5103
Măcel pe trecerea de pietoni - bb4fc2a9bda75b997bc83fe171e022d7.jpg
O tânără în vârstă de 20 de ani a fost ucisă, iar o alta de 17 ani se află în stare gravă după ce un șofer inconștient nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Alte două persoane se află pe patul de spital, din cauza aceluiași conducător auto.
Miercuri noapte, în jurul orei 23, un șofer din Bistrița Năsăud a lovit în plin, în localitatea Valu lui Traian, pe trecerea de pietoni, patru persoane care se angajaseră în traversarea drumului. Pietonii au fost practic spulberați de pe stradă, consecințele fiind tragice.
Potrivit polițiștilor rutieri, Gavrilă - Simion Bindiu, de 25 de ani, din Bistrița Năsăud, a condus un autoturism marca Volkswagen dinspre Murfatlar spre Constanța și ajungând în localitatea Valu lui Traian, a surprins și a accidentat patru persoane care se angajaseră regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
Din cauza vitezei și a lipsei de reacție a șoferului, Artur Amet, de 20 de ani, Anca Păun, de 17 ani, Doina Bugeac, de 43 de ani, și Lenuța Șchiopu, de 20 de ani, au fost spulberați de pe marcajul pietonal.
În urma impactului, Lenuța Șchiopu a fost proiectată în banda doi pe același sens de mers, unde a fost lovită și de o autoutilitară marca Fiat Doblo. Din cauza rănilor foarte grave, tânăra a murit, la scurt timp, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. În stare foarte gravă a ajuns la spital și Anca Păun. În prezent, fata se află internată la Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu mai multe traumatisme la cap și piept și fracturi.
Doina Bugeac a suferit mai multe fracturi costale, fiind internată la Chirurgie, iar Artur Amet se află la Ortopedie.
Șoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2248 secunde