Mădălina, fata din Tulcea arsă de vie și plimbată între spitale, a murit în Belgia

2856
Mădălina, fata din Tulcea arsă de vie și plimbată între spitale, a murit în Belgia - img1-1558949068.jpg

Articole recomandate

Mădălina Neculai, fata de 25 de ani, din Tulcea, care a fost arsă de vie într-un incendiu produs în Sfântu Gheorghe, în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, a murit, noaptea trecută, într-un spital din Belgia.

După ce a suferit arsuri cumplite pe 50% din suprafața corpului și după ce a fost plimbată timp de 40 de ore între spitalele din România, timp în care starea ei s-a agravat, Mădălina Neculai a ajuns într-un spital din Belgia, însă toate eforturile depuse de medici pentru a o salva au fost în zadar.


Vestea morții fetei a căzut ca un trăsnet peste familia Mădălinei și prietenii ei.

"Drum lin catre îngerii iubita lui mama, am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine dar nu ai fost mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos", a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Inima Mădălinei s-a oprit, la mai bine de o lună după teribilul incendiu în care a fost efectiv arsă de vie, din cauza nepăsării și a lipsurilor din sistemul de sănătate.


Arsă de vie într-o cabană în Sfântu Gheorghe


În noaptea de 14 spre 15 aprilie 2019, Mădălina și iubitul ei au mers în Sfântu Gheorghe, împreună cu mai mulți prieteni, la o petrecere.


La un moment dat, din cauza unei ploi puternice, Mădălina Neculai și iubitul ei s-au adăpostit într-o cabană de pe malul Dunării, iar pentru că era frig, iubitul fetei a decis să facă focul.


Pentru a înteți focul, tânărul a luat un bidon în care credea că se află motorină și l-a aruncat pe foc, însă în interior se afla benzină, astfel că flăcările au cuprins, în scurt timp, întreaga cabană, iar Mădălina a fost prinsă în interior, suferind arsuri cumplite.

Transportată de la Sfântu Gheorghe la Murighiol cu o barcă și apoi cu o ambulanță la Spitalul Județean Tulcea, Mădălina a primit primele îngrijiri și a rămas la Tulcea timp de 12 ore.

Medicii au încercat să găsească un spital din țară unde Mădălina putea fi tratată.

Un răspuns pozitiv a venit de la Timișoara, iar un elicopter SMURD a preluat-o pe Mădălina și a pornit către Timișoara. Din nefericire, pe drum, medicii au aflat că tânăra nu mai poate fi primită la Timișoara, astfel că s-au întors din drum și au ajuns la Constanța.

După mai bine de 40 de ore, Ministerul Sănătății a reușit să o transfere pe Mădălina la un spital din Belgia, acolo unde a și fost transportată și unde a rămas internată până când inima ei s-a oprit pentru totdeauna.



sursa: observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde