MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia: grindină și căderi masive de zăpadă

205
MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia: grindină și căderi masive de zăpadă - zapada-1639225857.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia. S-a anunțat vreme severă, cu grindină și căderi masive de zăpadă.


Cetățenii români care sunt în Grecia sau care intenționează să călătorească în regiune au primit o atenționare de la autorități. Vremea rea va cuprinde întreg teritoriul elen.


Meteorologii greci au emis o avertizare meteo cu privire la deteriorarea bruscă a condițiilor meteorologice. Acesta este valabilă în intervalul 11-12 decembrie.


Fenomenele extreme se vor manifesta prin precipitații abundente, inclusiv grindină și căderi masive de zăpadă, în zonele muntoase din nordul țării, furtuni și intensificări semnificative ale vântului.


Treptat, acestea vor cuprinde întreaga suprafață a țării, iar intensitatea maximă va fi în zona Atenei, la data de 11 decembrie.


”Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) și Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088), apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență,” a transmis MAE.


”De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă (+306978996222) și Consulatului General al României de la Salonic (+306946049076),” a adăugat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7908 secunde