"Magazinele de vise", falimentate de polițiști

247
Aproximativ 102 kilograme de substanțe cu efect psihotrop, peste 1.000 de comprimate și 4.500 de pliculețe cu substanțe au fost ridicate de polițiștii din toată țara, în vederea expertizării și distrugerii. Valoarea substanțelor scoase de pe piață este de peste 3.100.000 de lei.
La activitățile desfășurate au participat 2.510 polițiști din cadrul structurilor de Combatere a Criminalității Organizate, Ordine Publică și Investigarea Fraudelor, precum și comisari ai Gărzii Financiare și inspectori ai Direcțiilor de Sănătate Publică, fiind identificate și controlate 440 de magazine.
La nivelul județului Constanța au avut loc 96 de verificări la "magazinele de vise", fiind ridicate, pentru distrugere, 11,5 kilograme de plante etnobotanice, în valoare de 72.670 de lei. La acțiune au participat 177 de efective.
Acțiunea de confiscare s-a desfășurat pe parcursul celor 10 zile de când au intrat în vigoare normele legislative care modifică și completează legile privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și regimul juridic al plantelor, substanțelor și preparatelor stupefiante și psihotrope.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5112 secunde