Mai multe acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri

163
Mai multe acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri - ad0e8016b6f9449c9d5fab65e7858075-1625991790.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 9/10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. 


Scopul acestor activități este conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se pot expune prin nerespectarea normelor rutiere. 


Polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere, toate pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).


De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 4 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. 


Un bărbat de 43 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza din satul 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7383 secunde