Mai multe locuințe sparte în Constanța. Polițiștii încă îi caută pe hoți

99
1
Mai multe locuințe sparte în Constanța. Polițiștii încă îi caută pe hoți - 4decembriefurturilocuinte-1386162771.jpg

Articole de la același autor

Nu trece zi fără ca în Constanța să fie sparte mai multe locuințe sau să fie jefuite sediile unor societăți comerciale. Numai miercuri, 3 noiembrie, polițiștilor constănțeni le-au fost sesizate cinci furturi din locuințe și două din sediile unor firme. Aceste infracțiuni au fost înregistrate în evidențele Poliției Constanța cu autor necunoscut, în prezent efectuându-se cercetări pentru depistarea celor care le-au comis. 


Astfel, hoții au furat, dintr-o locuință de pe str. Cpt. Dobrilă Eugeniu, din zona Tomis Nord, hoții au furat un televizor LCD și un rucsac, valoarea prejudiciului fiind estimată la 1.700 de lei. Tot un televizor LCD, dar și un laptop și o cutie cu bijuterii au furat hoții, în noaptea de marți spre miercuri, dintr-o locuință de pe strada Bravilor, din zona Filimon Sârbu. În acest caz, păgubiții au estimat prejudiciul la aproximativ 3.000 de lei. În ambele situații, hoții au dislocat gratiile și au forțat ferestrele. 


Furturi din locuințe au fost sesizate și din mediul rural. Astfel, tot în noaptea de marți spre miercuri, indivizi încă neidentificați au forțat ușa de acces într-o casă din Agigea (cu mențiunea că ușa era din tâmplărie PVC) și au furat un aragaz și un cuptor electric. La rândul lor, polițiștii din Saligny trebuie să-i găsească pe cei care, în aceeași noapte, au furat 20 de metri de plasă de sârmă din curtea unui localnic, iar polițiștii din Cerchezu pe cei care au furat 60 de kilograme de brânză și 30 litri de vin din beciul unei gospodării. 


Și sediile firmelor sunt în vizorul hoților constănțeni. Astfel, o firmă de service IT de pe B-dul Tomis a fost spartă de indivizi încă necunoscuți, care au furat un laptop (estimat la 3.000 de lei), iar dintr-o firmă de pe strada Mircea cel Bătrân au fost sustrase mai multe haine. În ambele situații, hoții au forțat ușa de acces. 




Comentează știrea

eee
12 decembrie 2013
hot

SI BLOCURILE DE PE ALEEA CAPIDAVA,SUNT FILATE DE HOTI.ACUM CATEVA ZILE ERAU CU UN LOGAN ALB,AZI AU REVENIT CU UN FORD MAI VECHI CU NUMERE ROSII

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins la furat, în curtea unui imobil
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : A vrut să bea pe gratis. Iată ce a urmat
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pieton lovit de mașină, pe strada Soveja
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pompierii constănțeni sting un incendiu
Pagina a fost generata in 1.4312 secunde