Maia Sandu s-a vaccinat anti-Covid: Am primit vestea din partea României că vom avea mai mult vaccin

362
Maia Sandu s-a vaccinat anti-Covid: Am primit vestea din partea României că vom avea mai mult vaccin - yxnopthjyzvjotflmta3nzc1ywrimjk0-1620379003.jpg

Articole recomandate

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat vineri cu prima doză din vaccinul produs de AstraZeneca, la policlinica de stat din Chişinău, informează Ziarul Naţional din Chişinău. Maia Sandu a declarat că a decis să se vaccineze după ce a fost anunţată că România va oferi Republicii Moldova alte câteva sute de mii de doze de vaccin.


"Acum că am primit această veste minunată din partea României că vom avea mai mult vaccin cred că este momentul potrivit să mă vaccinez şi eu, aşa încât să-i încurajez pe cei care încă stau la dubii", a spus preşedinta Maia Sandu, citată de Agerpres.


Anterior, ea declarase că se va vaccina atunci când va fi sigură că în Republica Moldova ajung suficiente doze pentru imunizarea populaţiei. Maia Sandu a anunţat miercuri că România va dona Republicii Moldova 100.000 de doze de vaccin. Totodată, ea a spus că autorităţile de la Bucureşti au aprobat decizia de a oferi Chişinăului, prin revânzare, câte 200.000 de doze de vaccin pe lună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8035 secunde