Mamă bătută în curtea unei școli din Constanța de individul care îi tâlhărise fiul

27775
690
Mamă bătută în curtea unei școli din Constanța de individul care îi tâlhărise fiul - fondmamabatutaincurteauneiscoli-1412618159.jpg

Articole de la același autor

Un incident îngrijorător a avut loc în curtea unei școli din Constanța, în sfârșitul de săptămână care a trecut: mama unui copil a fost bătută crunt în momentul în care a încercat să recupereze telefonul mobil care-i fusese furat fiului ei. 


Tot mai mulți copii ajung victime ale infractorilor din Constanța din cauza telefoanelor mobile. Săptămânal, polițiștii constănțeni primesc trei sau patru sesizări de la părinți, cum că minorilor le-au fost smulse telefoanele din mâini. De cele mai multe ori, infractorii doar amenință victimele, fără să mai recurgă și la violențe. Dar nu este o regulă! Unul dintre cele mai grave incidente, care a pornit de la un telefon mobil, a avut loc în week-end-ul care s-a încheiat, chiar în curtea unei școli din municipiul Constanța. 


Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în cursul zilei de duminică, 5 octombrie, mai mulți copii s-au întâlnit în curtea Școlii Generale nr. 2, de pe strada Aristide Karatzali din municipiul Constanța, pentru a juca un meci de fotbal. Unul dintre băieți, în vârstă de zece ani, și-a lăsat telefonul mobil, marca "Vodafone", pe o bancă din curtea școlii, unde erau mai mulți copii. La un moment dat, un individ s-a apropiat de bancă și a furat telefonul mobil al copilului. Alarmat, minorul și-a anunțat mama, care a venit într-un suflet pentru a încerca să recupereze bunul furat. "Când a fost observat de o martoră și de mama copilului că deține telefonul mobil furat, inculpatul a lovit-o pe aceasta din urmă cu pumnii și picioarele, în zona capului și în zona abdominală, cu scopul de a păstra bunul sustras", ne-au precizat anchetatorii. Victima a cerut sprijinul Poliției, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Secția 3. Pe baza descrierii oferite de victimă, dar și de martori, oamenii legii l-au identificat pe suspect ca fiind Loretty Nazare, de 19 ani, din Constanța. Individul a fost reținut, iar ieri a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Constanța cu mandat de arestare preventivă. Aceștia au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie. 


Școala nu are pază umană
Având în vedere că incidentul a avut loc în curtea unei instituții de învățământ, am luat legătura cu reprezentanții unități pentru a afla de ce nu au fost luate măsuri pentru prevenirea unor astfel de fapte cu violență. Profesorul Stelian Marinescu, directorul adjunct al Colegiului Național "Mihai Eminescu", căruia îi este arondată școala generală unde a avut loc evenimentul, ne-a precizat că doar clădirea unității școlare este prevăzută cu sistem de pază. "Noi avem asigurată, atât la clădirea liceului, cât și la unitatea școlară respectivă, sistem de pază, pe care-l armăm vineri seară și îl deblocăm luni dimineață. Nu avem însă și pază umană, cu atât mai puțin pentru sfârșitul de săptămână. Poarta de acces în curtea școlii respective este închisă, dar ei (n.r. - copiii) sar gardul pentru a se juca pe terenul de fotbal", ne-a declarat profesorul Stelian Marinescu.


Victime sigure ale infractorilor 
În altă ordine de idei, polițiștii constănțeni atrag atenția părinților să nu le mai procure telefoane performante copiilor; dar dacă totuși le oferă astfel de dispozitive, trebuie să le explice și faptul că folosirea lor pe stradă îi poate transforma în victime ale infractorilor.
"Ținând cont de faptul că a început școala, și hoții din buzunare și-au mutat atenția din piețe și magazine, unde acționau preponderent în timpul verii, în autobuze. Se impune sesizat faptul că folosesc aceleași metode de operare, adică își înghesuie victimele la urcarea în mijloacele de transport în comun, cu diferența că nu mai trebuie să scoată telefoanele din buzunarele victimelor, ci le iau direct din mâna lor! Căci mulți tineri au obiceiul de a merge cu telefoanele în mână, pe stradă sau în mijloacele de transport, riscând astfel să ajungă în atenția infractorilor", ne-au precizat oamenii legii. 


Comentează știrea

690 comentarii. Pagina 1 din 69. Click pe pagina dorită : 1 2 ...69 
dan
7 octombrie 2014
fara

pai la fondul scolii ati cerut bani pentru paza

Dragos
7 octombrie 2014
Liber la aparare!

Ar trebui luate si masuri dure in privinta celor care sunt prinsi ca vand telefoane mobile pe strazi.Sigur sunt furate. Cu paza umana iar este o problema,deoarece paznicii nu au pregatire fizica de lupta necesara ca sa faca fata agresiunilor si nici nu au voie sa actioneze in forta,ca asa e la noi,infractorii sunt cel mai bine ocrotiti de lege. Pedepsele pentru furt sunt foarte mici,neglijabile in raport cu fapta,tinand cond de faptul ca furtul produce nu doar pagube materiale ci si traume psihice victimei,aceasta poate sa nu mai aiba multi ani incredere in nimeni,sa vada peste tot pericole,sa fie stresata permanent. Politia sa aiba dezlegare sa fie dura cu talharii si hotii!

adamirator
7 octombrie 2014
si daca era tatal batut,

fenomenul nu mai era ingrijorator?

Educatie
7 octombrie 2014
Da si educatia Romaniei unde a ajuns:BRAVO!

Legea in Romania pentru hoti si criminali ba este sau nu este ,jocul alba neagra. Dar pot spune nici educatie nu exista in Romania. Meciurile de fotbal se tin pe stadioane nu in curtea scolii.Orice meci oficial jucat pe stadion acolo trebuie sa existe lege si paza umana nu conteaza e sambata sau duminica.Dar mai ales Romania e si un popor tare needucat in societate lipsit de bunele maniere.Astea nu paza umana sau politia trebuie sa i educa pe poporul roman si altcineva stiti voi!!

Educatie
7 octombrie 2014
Da si educatia Romaniei unde a ajuns:BRAVO!

Legea in Romania pentru hoti si criminali ba este sau nu este ,jocul alba neagra. Dar pot spune nici educatie nu exista in Romania. Meciurile de fotbal se tin pe stadioane nu in curtea scolii.Orice meci oficial jucat pe stadion acolo trebuie sa existe lege si paza umana nu conteaza e sambata sau duminica.Dar mai ales Romania e si un popor tare needucat in societate lipsit de bunele maniere.Astea nu paza umana sau politia trebuie sa i educa pe poporul roman si altcineva stiti voi!!

Mihaela
7 octombrie 2014
Oferte de munca

Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

anti-ciori
7 octombrie 2014
cioara

Dupa nume e suspect de a fi cioara. Propun eutanasierea impreuna cu tot neamul lui infect.

Popescu
7 octombrie 2014
paza

Paza este asigurata pe timpul orelor de curs nu sambata si duminica

bani
10 octombrie 2014
bani pe net

Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

ugg ??? ???? 2012
14 octombrie 2014
ugg ??? ???? 2012

ugg? ?? ugg ??????? ??? ugg ???? 22.5 Mamă bătută în curtea unei școli din Constanța de individul care îi tâlhărise fiul | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ugg ?? ?? ugg ????? ??? ugg ???? ugg ??? ???? 2012 http://catchlinks.com/cp/Scripts/ASP/Chat/news.php?c=jpugg&key=ugg-???-????-2012

690 comentarii. Pagina 1 din 69. Click pe pagina dorită : 1 2 ...69 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Ce se mai fură în județul Constanța
Pagina a fost generata in 0.6115 secunde