MAMA care și-a bătut CRUNT fetița de 2 ani, REȚINUTĂ de Poliție!

1826
MAMA care și-a bătut CRUNT fetița de 2 ani, REȚINUTĂ de Poliție! - xmamafetitabatuta-1641714679.jpg
Imagini șocante, pline de cruzime, care surprind cum o mamă lovește fără milă o fetiță de doi anișori au fost făcute publice pe rețeaua de socializare. În scurt timp, polițiștii constănțeni s-au autosesizat, au reușit să o identifice pe femeie și au reținut-o. Atât fetița bătută, cât și frățiorii ei mai mari au fost preluați de Protecția Copilului. În fața oamenilor legii, femeia ar fi invocat că a filmat secvențele violente în luna decembrie a anului trecut, pentru a-l „impresiona” pe tatăl copiilor, care a anunțat-o că vrea să divorțeze.

Două filmulețe au apărut în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare, în care se vede cum o fetiță blondină, care abia învață să meargă, este lovită cu cruzime de mama ei, pe tot corpul. Ba mai mult, mama îi adresează cuvinte dureroase, o strânge de față și filmează întregile secvențe. Filmulețele au fost postate de o rudă a femeii din județul Bacău, iar fiind vorba despre o „protagonistă” din județul Constanța, polițiștii constănțeni s-au autosesizat în cursul zilei de sâmbătă, 8 ianuarie. În doar câteva ore, femeia a fost identificată și reținută, iar copiii preluați în asistență maternală.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun. Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, au transmis oamenii legii.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia, identificată ca fiind Oana Georgiana G., ar fi spus în fața anchetatorilor că incidentul violent ar fi avut loc după ce soțul ei, plecat la muncă în străinătate, ar fi anunțat-o că trăiește cu o altă femeie și că vrea să divorțeze. Tot ea ar fi afirmat că ar fi filmat scenele violente pentru a le trimise soțului.

În cursul serii de sâmbătă, 8 ianuarie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1213 secunde