Mamă condamnată la închisoare, pentru că i-a permis amantului să-i violeze fiica

1133
4
Mamă condamnată la închisoare, pentru că i-a permis amantului să-i violeze fiica - mamacondamnata-1395584283.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 33 de ani, din Cernavodă, a fost săltată de acasă, în week-end, de polițiști, după ce a fost condamnată definitiv la închisoare, pentru că nu a luat atitudine împotriva amantului, care-i viola fiica. Când situația cutremurătoare a ajuns în atenția oamenilor legii, Mihaela Lapada-tovic a fost acuzată pentru rele tratamente aplicate minorului. 
Cazul a fost semnalat polițiștilor în octombrie 2012, când bunicul fetiței de 14 ani s-a prezentat la Poliția Cernavodă și a reclamat chinul prin care trecea nepoata lui. Minora îi povestise cum amantul mamei ei, Florin Dobrescu, în vârstă de 37 de ani, a bătut-o și a obligat-o, în mod repetat, să întrețină relații sexuale cu el. 
Ancheta a scos la iveală o poveste sordidă: bărbatul acuzat era căsătorit și locuia, cu soția și cu cei patru copii pe care-i aveau împreună, în aceeași clădire cu amanta, Mihaela Lapadatovic, și cu fiica acesteia. În luna septembrie 2012, profitând de faptul că amanta lipsea din localitate, bărbatul a bă-tut-o pe fiica acesteia și a violat-o. Ulterior, a continuat să-și satisfacă poftele sexuale cu minora, prin violență și amenințări. De asemenea, ancheta a scos la iveală că mama știa de calvarul copilei, dar a închis ochii. 
Femeia a fost condamnată, pentru tăcerea ei, la cinci ani de închisoare cu executare, iar amantul, la 20 de ani, pentru viol. Sâmbătă, polițiștii din Cernavodă au luat-o pe mama fetiței de acasă și au dus-o în Arestul Poliției Constanța, unde va rămâne până când va fi transferată la penitenciar, pentru executarea pedepsei. 


Comentează știrea

admirator
24 martie 2014
ca sa vedeti

de ce sunt in stare femeile... si mame... Totusi, omori oameni cu masina (sau cu maidanezii) si nu patesti nimic si la un viol (sau o tainuire de viol)......... da-o*n dreaci de justitie!

aaa
24 martie 2014
aa

articolul nu il mai citesc. Titlu spune tot...ia permisul pentru viol...corectati naibii

corect
24 martie 2014
sa facut dreptate

Asa in sfarsit incepe si Romania sa faca dreptate.Au meritat pedeapsa amandoi.Bravo Justitiei romane ptr.condamnari mai serioase in cazul violurilor cu minorii.Multe aprecieri.

corect
24 martie 2014
sa facut dreptate

Asa in sfarsit incepe si Romania sa faca dreptate.Au meritat pedeapsa amandoi.Bravo Justitiei romane ptr.condamnari mai serioase in cazul violurilor cu minorii.Multe aprecieri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6639 secunde