Mama lui Bogdan Gigină, reacție tranșantă după ce Gabriel Oprea a fost salvat de senatori de la URMĂRIREA PENALĂ

229
Mama lui Bogdan Gigină, reacție tranșantă după ce Gabriel Oprea a fost salvat de senatori de la URMĂRIREA PENALĂ - bogdangiginainmormantaremihaidas-1474363581.jpg
Reacție dură a mamei polițistului Bogdan Gigină după ce senatorii au făcut scut în jurul fostului vicepremier Gabriel Oprea, votând împotriva cererii DNA de urmărire penală a acestuia în dosarul de ucidere din culpă a fiului său.

"Cel care fură o găină este hoț, este supus legilor acestei țări și închis. Cea care fură un mănunchi de flori în speranța de a duce o pâine pe masa copiilor care tremură de foame este hoață și supusă acelorași legi .

Cel care stă cuminte pe bancheta din spate a mașinii nefăcându-se vinovat de nimic, trăiesc frumos, văzându-și liniștit de viață, ba chiar se plâng de coșmarul trăit....", a scris Carmen Gigină pe Facebook.

Senatul s-a pronunțat luni pe cererea DNA de ridicare a imunității fostului vicepremier Gabriel Oprea pentru urmărirea sa penală privind infracțiunea de ucidere din culpă în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină în timp ce deschidea pe motocicletă coloana sa oficială.

73 de voturi "împotriva" solicitării DNA și doar 45 voturi "pentru", respectiv 6 voturi anulate, au dus la protejarea lui Gabriel Oprea și oprirea dosarului său. Mediafax a identificat 24 de senatori provenind de la PSD, ALDE, PRU și foști UNPR care au votat luni împotriva cererii DNA de urmărire penală a fostului ministru de interne și vicepremier Gabriel Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6344 secunde