Mama lui Vlad Pascu, eliberată din arest. Instanța a decis măsura controlului judiciar

197
Mama lui Vlad Pascu, eliberată din arest. Instanța a decis măsura controlului judiciar - mama-1696862017.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului București au decis luni, 9 octombrie, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar pentru Miruna Pascu. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.


„Dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata Pascu Miruna” și „dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei Pascu Miruna, la rămânerea definitivă a prezentei, dacă nu este arestată în altă cauză” se arată în soluția instanței. Mama șoferului drogat care a comis accidentul mortal de lângă stațiunea 2 Mai trebuie să respecte următoarele obligații:
să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;
să informeze organul judiciar dacă își schimbă locuința;
să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemată;
să nu plece din România decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată;
să nu comunice direct sau indirect cu inculpatii și nici cu martorii din dosar.


Tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, rămâne sub control judiciar „până la o noua verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile”, a mai decis Tribunalul București. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.


Vlad Pascu este în arest preventiv din 20 august, la o zi după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri lângă stațiunea 2 Mai, județul Constanța, și a omorât doi dintre ei, conducând drogat. Expertiza a arătat că Vlad Pascu avea peste 100 km/h în momentul accidentului mortal, iar o cameră video a surprins accidentul. Pe 6 octombrie, tânărul de 19 ani a fost trimis în judecată de DIICOT.


Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost și ea arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia a fost acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad Pascu după accident. Totodată, este suspectată și că i-a furnizat droguri fiului ei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4611 secunde