Mama Luizei Melencu: Nu mă duc la DIICOT să dau o nouă probă ADN

256
Mama Luizei Melencu: Nu mă duc la DIICOT să dau o nouă probă ADN - melencu65472700-1569443776.jpg

Articole recomandate

Monica Melencu, mama Luizei, a anunțat miercuri seara, la România TV, că nu va merge joi, la DIICOT, pentru a da noi probe ADN în cazul dispariției fiicei sale.

Monica Melencu declarase în cursul zilei de miercuri că va merge joi la București, dar nu va da probe pentru testul ADN. Totuși, până seara ea s-a răzgândit. "Nu merg joi la București, pentru a da noi probe. Au intervenit alte probleme", a declarat mama Luizei, la România TV.

La rândul său, bunicul Luizei a completat: "Domnii de la DIICOT ne-au spun că ne pun la dispoziție o mașină, pentru a merge la București. Au spus că la ora 16.00 ne vor da un răspuns, am așteptat ora 16.00 și ne-au spus că nu ne mai pot pune o mașină la dispoziție, pentru că au intervenit alte probleme". Bunicul Luizei a declarat că nu are încredere nici în testele ADN făcute de FBI și ar prefera pentru a doua probă un laborator din Europa. "Ne deranjează că le fac americanii pentru că în 2014, la Deveselu, acolo un sunt soldații SUA, s-au întâmplat multe mânării", și-a justificat bunicul Luizei opinia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6842 secunde