Mama și "soacra" fetei legate cu lanțuri își așteaptă sentința

597
Mama și

Mama și "soacra" fetiței de 12 ani care, la finele lunii iulie, la Valu lui Traian, a reușit să evadeze din casa unde fusese legată cu lanțuri, își vor primi cât de curând sentința.

Magistrații de la Judecătoria Constanța au judecat, ieri, dosarul celor două femei și urmează să se pronunțe la data de 12 octombrie. În fața magistraților, cele două au încercat să se disculpe, spunând că au legat-o pe fată pentru că vroia să fugă și că nu au vrut să-i facă vreun rău. Rămâne de văzut dacă judecătorii le vor crede.
Atige Selim, de 38 de ani, din Băneasa, și Rubie Cerchez, de 27 de ani, din Valu lui Traian, au fost judecate pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri sau alte violențe și rele tratamente aplicate minorului.
Polițiștii au stabilit că minora Constanța S. a fost vândută de mama sa, Atige Selim, familiei surorii sale vitrege, Rubie Cerchez, în ideea ca fata să se căsătorească cu băiatul acesteia, mai mic cu aproape doi ani decât viitoarea mireasă.
Numai că minora a fugit în mai multe rânduri de la familia viitorului soț, astfel că singura modalitate pe care au găsit-o rudele acestuia pentru a o ține lângă ei a fost să o lege cu un lanț de piciorul unui pat din casă. Ultima evadare a fetei a fost pe 28 iulie, ocazie cu care Poliția a aflat drama fetei și s-a declanșat ancheta în urma căreia cele două femei au fost reținute și, ulterior, arestate.
Pentru că minora avea urme vizibile de violență pe corp, pe fir au intrat și autoritățile care trebuie să protejeze copilul. Așa au aflat că aceasta era bătută pentru a se supune noilor reguli ale noii familii în care intrase și, de asemenea, medicii legiști au descoperit o tentativă de deflorare a fetei, care aduce dovezi în plus că aceasta a fost și molestată sexual.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3274 secunde