MApN / Militar găsit împuşcat în dreptul inimii!

5111
MApN / Militar găsit împuşcat în dreptul inimii! - militar610x425-1694254260.jpg

Articole de la același autor

Un militar de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei aflată în Bucureşti, a fost găsit decedat, sâmbătă, în unitatea în care era încadrat, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale, scrie Agerpres. 


Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6,40, în apropierea terenului de sport al unităţii, cu o plagă împuşcată în dreptul inimii.


Imediat după descoperirea acestuia a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar o echipă SMURD ajunsă la faţa locului a constatat decesul militarului.


Acesta era angajat al unităţii militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului naţional, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar, precizează MApN.


Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.


Totodată, la nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanţele producerii acestui eveniment.


Conducerea Ministerului Apărării îşi exprimă regretul faţă de decesul tragic al militarului şi este alături de familia îndoliată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3655 secunde