Marfa bișnițarilor de țigări, în "plasa" Gărzii de Coastă

118
3
Marfa bișnițarilor de țigări, în

Articole de la același autor

Țigări de contrabandă, estimate la aproape 8.000 de lei, și un Ford Focus au fost confiscate, în week-end, de polițiștii de frontieră. Sâmbătă după-amiază, polițiștii de la Serviciul Poliției de Frontieră Constanța au tras pe dreapta, pentru control, un Ford Focus la volanul căruia se afla un constănțean de 25 de ani. În portbagajul mașinii au fost găsiți trei saci de plastic, negri, în care erau 785 pachete de țigări (15.700 de țigarete), de proveniență magazinele duty-free. Șoferul nu avea niciun act pentru țigări, motiv pentru care atât țigările, cât și mașina, evaluată la 44.000 de lei, au fost confiscate.


Bărbatul este cercetat pentru: transport de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia și deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.


Comentează știrea

Sandu
12 august 2013
Vrem tigari ca pe vremuri!

Si pe vremea lui Ceausescu se mai facea bisnita cu tigari si asta ori pentru ca se puteau cumpara ieftin de la bisnitari,ori ca se intampla sa fie prost aprovizionata piata cu tigari americane,adevarate nu contrafacute in Romania cu se vand acum official,zice-se sub licenta dar de o calitate ca Snagovul comunist.Sper din suflet sa nu poata stopa astia contrabanda cu tigari,cata vreme statul talhar scumpeste pana si ultima placere a saracului,adica a majoritatii romanilor,popor amarat si chinuit,parca blestemat sa indure permanent chinurile aduse de niste conducatori odiosi .De data asta tin cu traficantii!

WMjIofGNPCNLtJdOgV
2 august 2014
GYAYVEYnEs

gVcUg5 qoqtejcdomxr, [url=http://asttivtbatjk.com/]asttivtbatjk[/url], [link=http://vccchxzdpzbr.com/]vccchxzdpzbr[/link], http://eryqjlykzjgg.com/

SUvuSxhHrIcoADzo
1 octombrie 2014
CIPzfGVFgcCBGFfqS

b90Azr thkrckbjbwde, [url=http://nygsiawcpabs.com/]nygsiawcpabs[/url], [link=http://wngcvqranhfy.com/]wngcvqranhfy[/link], http://brzheswozzvh.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5845 secunde