Marfă confiscată în Portul Constanța Sud Agigea

107
Marfă confiscată în Portul Constanța Sud Agigea - frontierauree1360327672136361060-1369048984.jpg
Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanții Biroului Vamal Constanța Sud, descoperind într-un container sosit în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea, din direcția China, articole diverse care nu fuseseră declarate la intrarea în țară, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei.




La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul Portului Constanța Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Tulcea.


În urma controlului au fost descoperite 608 colete, încărcate cu  articole diverse (veselă bucătărie, valize, umerașe, cuiere și compresoare aer), ce nu fuseseră declarate la intrarea în țară. Marfa, evaluată la aproximativ 100.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale în cauză, în vârstă de 41 ani, un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosire de acte nereale față de autoritatea vamală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.322 secunde