Marfă contrafăcută și nedeclarată, confiscată în Vama Constanța Sud Agigea

180

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea, controlul a două containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul în București. 

În primul container au fost găsite 1.400 de sacoșe din plastic, inscripționate cu însemnele unor echipe de fotbal celebre, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 70.000 de lei dacă ar fi fost originale. 

În al doilea container au fost descoperite 400 de articole de pescuit (huse pentru undițe), ce nu fuseseră declarate la intrarea în țară, evaluate la aproximativ 20.000 de lei. 

Marfa din cele două containere a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. 

Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză, doi cetățeni chinezi cu reședința în București, dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, respectiv folosire de acte nereale față de autoritatea vamală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Prinși cu componente CFR furate
Pagina a fost generata in 2.5597 secunde