Mărfuri contrafăcute în valoare de aproximativ 60.000 euro, reținute de inspectorii vamali

66
Mărfuri contrafăcute în valoare de aproximativ 60.000 euro, reținute de inspectorii vamali - marfuricontrafacute-1397718635.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14-15 aprilie, inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud au controlat atent cinci containere sosite din China pentru trei societăți din București, una din Slobozia și una din Voluntari.


Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au reținut diverse mărfuri (jucării, căni din sticlă, apă de toaletă, ceasuri de mână și rame foto), susceptibile că aduc atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor BMW, Angry Birds, Smurf, Spongebob, Nina Ricci, Disney și Hello Kitty, cu  o valoare de piață de aproximativ  60.000 euro.


Inspectorii vamali au reținut, de asemenea, în vederea confiscării, și 130 de camere de cauciuc pentru mașini agricole, nedeclarate, în valoare de 14.300 lei, sancționând societatea comercială cu amenda în valoare de 3.000 lei.


Autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3764 secunde