Mariana Rarinca, condamnată definitiv în dosarul de șantaj

179
2
Mariana Rarinca, condamnată definitiv în dosarul de șantaj - judecatorinstanta-1442038207.jpg

Articole recomandate

Cel mai mediatizat caz din Justiție s-a încheiat ieri, cu o nouă condamnare! Mariana Rarinca a fost condamnată, la rejudecare, la 3 ani de detenție cu suspendare.

Cazul Rarinca a suscitat un interes deosebit, dat fiind faptul că partea vătămată a speței era nimeni alta decât președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, scrie libertatea.ro


În primă instanță, Tribunalul București a găsit-o vinovată de șantaj pe Mariana Rarinca, după ce aceasta i-ar fi cerut 20.000 de euro Liviei Stanciu pentru a nu vorbi despre ea în presă.


Ulterior, pedeapsa i-a fost anulată la Curtea de Apel. Cum decizia finală a fost pronunțată de judecătoarea Risantea Găgescu, cea care în trecut a avut un conflict verbal cu Stanciu, procurorii DNA au reușit să obțină rejudecarea.

Ieri, procesul a fost din nou închis, iar sentința a fost 3 ani de închisoare cu suspendare.



Comentează știrea

rex
12 septembrie 2015
Lichelele!

Mafia din justitia romana si-a facut datoria fata de unul din membrii marcanti, dupa o amageala aiuritoare cu niste retineri de ochii lumii, mafiotii au ridicat strocul si-si consolideaza situatia in sistem!

Silviu
13 septembrie 2015
Vinovata

Am avut tendinta s-o consider nevinovata pe Rarinca, victima a mafiei din justitie ... pana cand ... Am citit scriptul interogatoriului pe care i l-a luat judecatorul. La 80% dintre ele a spus " nu raspund". Ei bine atunci eu n-o cred pe Rarinca asta care nu raspunde !

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Traian Băsescu,  audiat la Parchet
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Cum atacă tâlharii în centrul Constanței
Pagina a fost generata in 0.9875 secunde