Marinarii militari, alături de vârstnicii din Constanța

200

Articole de la același autor

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și în această perioadă toți încercăm să fim mai buni și să îi ajutăm pe cei din jurul nostru.

Militarii de la Centrul Radioelectronic și Observare "CALLATIS" (CREO) au fost primii care s-au gândit la bătrânii constănțeni și le-au adus un strop de bucurie în suflete. Aceștia le-au oferit vârstnicilor de la Centrul de îngrijire și asistență din localitatea Poarta Albă, județul Constanța mai multe pachete cu mâncare.

"Aproximativ o sută de bătrâni au primit de la marinarii militari pachete cu fructe și alimente preambalate, iar masa de prânz din această zi a fost preparată pentru persoanele din centru cu alimentele achiziționate din contribuția benevolă a personalului CREO. Gestul militarilor se înscrie în sfera acțiunilor de voluntariat umanitar, realizate de către personalul din Forțele Navale pentru persoanele aflate în dificultate. Un vechi proverb spune că "Dacă nu ai bătrâni, să-ți cumperi", pentru că ei ne pot împărtăși din experiența lor de viață, pentru a nu repeta greșelile lor și pentru a putea progresa. Avem datoria să-i prețuim, să-i respectăm și să-i ajutăm atunci când au nevoie", au precizat reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.868 secunde