Marocan căutat pentru jefuirea unei săli de jocuri din Constanța, prins când voia să fugă din țară

287
Marocan căutat pentru jefuirea unei săli de jocuri din Constanța, prins când voia să fugă din țară - marocansalajocurinoroc-1595948362.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au prins pe individul care, în urmă cu aproximativ o lună, a atacat angajata unei săli de jocuri de noroc din centrul orașului, pentru a jefui unitatea.

Evenimentul a avut loc pe 22 iunie, în miezul zilei. Victima a relatat ulterior că era în jur de ora 12.30, când un client din sala de jocuri de noroc i-a reclamat că ușa de la toaletă era defectă. Drept pentru care, femeia s-a îndreptat către toaletă, pentru a verifica cele reclamate; ajunsă în toaletă, bărbatul a atacat-o și a strâns-o de gât până s-a prăbușit, inconștientă, la pământ. Când s-a trezit, după câteva minute, femeia a constatat că atacatorul îi furase cheia de la casa de bani, de unde a sustras 4.000 de lei.

Pe baza descrierii realizate, polițiștii au demarat cercetări și l-au identificat pe suspect ca fiind un bărbat de 36 de ani, cetățean marocan. Pentru depistarea lui, polițiștii au beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională a Poliției Române.

Luni, individul a fost depistat pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din București, în momentul în care încerca să părăsească țara. El a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4103 secunde