„Marșul Zăpezii” - infanteriștii marini își continuă pregătirea

118
„Marșul Zăpezii” - infanteriștii marini își continuă pregătirea - xmilitariheracleea2-1677491383.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de pușcașii marini de la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” au executat, în perioada 22-23 februarie, acțiuni tactice ofensive în raionul Babadag-Visterna din județul Tulcea, conform scenariului exercițiului „Marșul Zăpezii”.

Infanteriștii marini au desfășurat o gamă variată de activități de instrucție prin care s-a urmărit consolidarea nivelului de coeziune al subunităților, lucrul în echipă în condiții austere, specifice zonei de responsabilitate, creșterea nivelului abilităților de conducere la nivelul subunităților, precum și atingerea unui nivel foarte bun al coordonării sarcinilor tactice.

Concomitent, acțiunile s-au axat pe antrenarea subunităților pentru căutarea și realizarea contactului cu inamicul, dezorganizarea acțiunilor inamicului și interzicerea accesului desantului aero-naval ostil.

Exercițiul „Marșul Zăpezii” a avut ca obiectiv principal antrenarea comandamentului Regimentului 307 Infanterie Marină „Heracleea” și a subunităților în planificarea și executarea acțiunilor în aria de responsabilitate. În cadrul secvențelor de antrenament, infanteriștii marini au urmărit ocuparea unor baze de patrulare cu scopul de a descoperi și neutraliza grupurile de cercetare și diversiune ale inamicului, precum și securizarea elementelor de infrastructură critică din zona de activitate.

Militarii Regimentului 307 Infanterie Marină și-au testat, încă o dată, deprinderile individuale și colective de luptă, rezistența psihică la efort fizic prelungit și aptitudinile de orientare în diferite forme de teren.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2978 secunde