Marțea neagră! Moartea bântuie pe șoselele din Constanța

2659
3

Articole de la același autor

Marți a fost cu adevărat o zi neagră pentru mai mulți șoferi, pasageri, dar și pietoni care au circulat în municipiul și județul Constanța. O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un Mercedes condus cu o viteză amețitoare. De asemenea, un șofer a provocat un accident cu cinci victime, pentru ca mai apoi să fugă de poliție. Nu în ultimul rând, o pensionară a intrat în comă după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, toate evenimentele fiind înregistrate în decurs de câteva ore. 


Un grav accident de circulație s-a petrecut, ieri, puțin după ora 8.00, la ieșire din localitatea Lazu, pe DN39. O femeie, în vârstă de 66 de ani, aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero Stepway, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a fost lovită de un autoturism Mercedes S Class, condus de un tânăr de 23 de ani, care circula pe același sens de mers, susțin rutieriștii constănțeni. 


În urma impactului, Maria Patachia, aflată pe scaunul din dreapta, a intrat în comă și a fost preluată de un elicopter SMURD, însă la scurt timp de la accident, femeia a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor. La volanul autoturismului Dacia se mai afla o altă femeie, Nicoleta Prioteasa, în vârstă de 58 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, și are nevoie de sânge. Dragoș Andrei Ionescu, șoferul mașinii Mercedes, rula cu peste 100 km/h, înainte de impact, potrivit martorilor, care mai spun că l-au văzut pe tânăr făcând slalom printre mașini și avea o viteză foarte mare pentru limita de viteză din zonă, de 70 de km/h și respectiv 50 km/h, în locul producerii accidentului.


Un șofer care se afla în zonă a relatat pe un site de socializare că reacția șoferului de după impact a fost cel puțin deplasată. 
"Un tip de lângă mine îl întreabă pe șoferul autoturismului Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec, plin de scârbă: «Dă-o în p...a mea». Două doamne inerte în Dacia Sandero, ambele inconștiente, suspendate în centurile de siguranță, pe cealaltă parte conducătorul mașinii Mercedes, nepăsător, scufundat în smartphone până în gât, îl suna pe tata care a ajuns mai repede decât elicopterul SMURD. Participanții la trafic au afirmat că de la bifurcație Cumpăna acesta a condus foarte repede și a făcut jaloane printre ei. Am participat la măsurători, urma de frânare a fost de peste 100 de metri", relatează Edy M. 


A intrat în comă după ce a fost lovită pe trecere
 
Aproape în același timp în care a avut loc accidentul de la Lazu, o femeie, în vârstă de 72 de ani, era lovită pe trecerea de pietoni, în zona Boema, din cartierul Tomis Nord. 


O tânără, de 24 de ani, aflată la volanul unui Ford Fiesta care circula pe bulevardul Tomis, a surprins și accidentat grav, la intersecția cu strada Badea Cârțan, femeia care traversa pe trecere. În urma impactului, autoturismul Ford a intrat pe contrasens și a lovit un BMW, care circula regulamentar. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și este în comă. 


"Pacienta a fost preluată în stare de inconștiență și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Starea ei este gravă", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. 


A produs un accident cu patru victime și a fugit de poliție
 
La câteva ore după accidentele relatate în rândurile de mai sus, un bărbat de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism Mazda, a lovit o femeie, de 42 de ani, care traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe șoseaua Mangaliei, în apropiere de Doraly Mall. În urma impactului, șoferul mașinii Mazda a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar din sens opus. 


Bărbatul care a produs accidentul se numește Ionuț Drăguț și a plecat fără încuviințarea organelor de poliție, iar oamenii legii au reușit, aseară, să-l prindă. 


Echipajele de medici au preluat o femeie, de 44 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la antebrațul drept și trei bărbați, cu vârste de 30, 31 și 45 de ani, conștienți, cu traumatisme cranio-cerebrale, craniofaciale, de coloană lombară și bazin. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean Constanța. 


Comentează știrea

Sofer
22 noiembrie 2017
Accidente

Soferi tineri cu mintea plecată cu sorcova. Au fost făcuți, parcă, între două beții. Numai fițe si figuri. Aici mai punem numărul imens de masini, si avem rețeta "perfecta" de producere a astfel de tragedii.

jj
22 noiembrie 2017
jj

politia doarme. primarul fura

Gogu
22 noiembrie 2017
Putoiului ala cu mercedes i-as da inchisoare pe viata !

S-o fi asigurat biata femeie dar ce sa vada daca ghiuleaua aia de doua tone facea slalom printe masini si zbura ! Trebuie schimbata legislatia cat mai repede.....pentru conducere agresiva inchisoare minim 5 ani si catalogata la tentativa de omor , iar daca omori pe cineva prin agresivitate la volan inchisoare pe viata ! Altfel nu mai scapam de acesti criminali rutieri !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5649 secunde