Martorii din dosarul mitei electorale, arestați pentru mărturie mincinoasă

436
1
Întorsătură de situații în singurul dosar de mită electorală, întocmit la Constanța cu ocazia ultimelor alegeri locale: șase martori, din cei șapte care au afirmat că au primit câte 400 de lei pentru a vota în favoarea candidatului PNL la Primăria Mihail Kogălniceanu și-au schimbat declarațiile în timpul anchetei penale și i-au acuzat pe Liviu Ghioțu, Daniel Bîrcu și Ștefan Laurențiu Caracostea că le-au dat banii.
În consecință, frații Constantin Dănuț Macar și Ion Gheorghe Macar, Loredana Moraru, Ioan Barbu, Marius Petcu și Marin Buzică au fost reținuți, miercuri după-amiază, iar ieri au fost prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cu toții sunt acuzați de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.
La finalul audierilor, judecătorii au dispus arestarea lor preventivă pentru 20 de zile. Decizia nu este finală, ea poate fi atacată cu recurs.

Comentează știrea

BVMKCT
22 iunie 2012
BRAVO FRATILOR

BRAVO FRATILOR INSEAMNA CA VA VENIT MINTEA LA CAP,INSEAMNA CA M-AI AVETI O FARAMA DE DEMNITATE IN VOI ROMANI,ADEVARUL TREBUIE SA IASA LA IVEALA,PACAT CA PENTRU PROSTIA VOASTRA ANCA BELU DANIELA RAMANE PRIMAR

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1338 secunde