Mascații au intervenit pentru arestarea unui urmărit general

1019
1
Mascații au intervenit pentru arestarea unui urmărit general - c8b44154bd3d96b2a5523b5115210adc.jpg
Trupele Serviciului de Intervenție Rapidă a Poliției din Constanța au descins, marți seara, într-o locuință din Medgidia unde aveau informații că se ascunde un individ, căutat de mai mult de un an.
Iusein Mursel, în vârstă de 45 de ani, este condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru trafic de influență și infracțiuni la regimul circulației rutiere. Din actul de inculpare reiese că, în cursul anului 2002, el a pretins și primit mai multe sume de bani de la un constănțean acuzat de viol, căruia i-a promis că îl poate scăpa de acuzația respectivă cu ajutorul influenței pe care ar fi avut-o asupra unor magistrați constănțeni. Pentru a scăpa de rigorile legii, cel acuzat de viol, Cristian Marcu, a fugit în Germania, fiind trimis în judecată în lipsă. De acolo, el i-a trimis 2.300 de euro și un laptop, lui Mursel. După ce și-a primit banii, Mursel l-a mințit pe Marcu asigurându-l că l-a scăpat de acuzații. Când Marcu a revenit însă în țară, a descoperit că instanța îl condamnase la patru ani de închisoare, situație în care l-a denunțat pe Iusein Mursel autorităților constănțene. Drept urmare, Mursel a fost condamnat pentru trafic de influență la trei ani și opt luni de închisoare.
Imediat ce a fost condamnat bărbatul a dispărut de acasă tocmai ca să scape de pușcărie. Ca urmare, în data de 16 februarie 2009 a fost dat în urmărire națională. El a fost prins, marți seară, iar pentru că locuia într-un cartier rău famat din Medgidia, oamenii legii s-au gândit să apeleze la trupele speciale.
Iusein Mursel a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. El urmează să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă ca să își execute pedeapsa.

Comentează știrea

Selcuk
28 decembrie 2012
Os an

Cel mai jegos om din Medgidia mursel La pușcărie cu tine acolo ATI ieste loku

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1071 secunde