Mașină căzută în Olt. O fetiță de 13 ani, scoasă în stare gravă

115

Articole recomandate

O mașină în care se aflau trei persoane a căzut în apele râului Olt în localitatea Brezoi. Un bărbat care a fost martor la această scenă a reușit să scoată la suprafață o tânără de 13 ani. Starea ei este gravă, motiv pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Echipajele ISU de la fața locului le caută acum pe celelalte două persoane aflate în autoturism.


Fata a fost salvată și se așteaptă elicopterul SMURD pentru preluarea ei, însă părinții ei nu au reușit să iasă din autoturism. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului pe DN 7, în apropierea localității Brezoi, și mașina a căzut în râu.

"Un autoturism înmatriculat în Vâlcea, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei de deplsare, a parasit partea carosabila si a intrat în Olt", au precizat polișiștii.

Potrivit acestora, în mașină se aflau trei persoane, o femeie, un bărbat și o fetiță de 13 ani. "Părinții, despre care nu avem date, se pare ca nu ar fi ieșit. Se intervine pentru scoaterea mașinii", au spus reprezentanții Poliției Vâlcea, citați de News.ro.

Potrivit acestora, la fața locului se deplasează scafandrii pentru găsirea mașinii și a celorlalte două persoane.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2425 secunde