Mașină de lux furată din Italia, confiscată la Constanța

268
1
Mașină de lux furată din Italia, confiscată  la Constanța - masinadelux2-1431621962.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 34 de ani este anchetat de polițiștii de frontieră, după ce a fost găsit la volanul unei mașini de lux, reclamată ca fiind furată din Italia.

Bărbatul a fost tras pe dreapta de oamenii legii, în cadrul unei acțiuni organizate de Garda de Coastă și Compartimentul Furturi Auto al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța pentru combaterea traficului internațional cu autoturisme furate. Acesta conducea un BMW model X5, care, în urma verificărilor, s-a dovedit a fi reclamat ca fiind furat din Italia, în septembrie 2011.

Constănțeanul a declarat că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de autovehicule, achitând și o sumă de bani, fără a ști că mașina era furată.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar constănțeanul este anchetat pentru tăinuire.

Comentează știrea

IULIAN
16 mai 2015
Dezvoltatori Afacere

Noile deprinderi necesită un anumit grad de disciplină pentru a ajunge să prindă rădăcini adânci, devenindu–ne o a doua natură, dar construindu–ne pas cu pas obișnuința succesului, acumulând reușite mici și mari, ne obișnuim, treptat, și cu disciplina. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part–time care vor să câștige bani în timpul liber, într–un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3631 secunde