Mașina unor tâlhari, blocată în trafic

310
Mașina unor tâlhari, blocată în trafic - masinapolitie-1343764389.jpg
Patru tineri din Sibiu sunt anchetați de polițiștii constăn-țeni pentru tâlhărie. Ofițerii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, luni, de o turistă de 55 de ani, din Caransebeș, cum că la orele prânzului a fost victima unei tâlhării. Femeia a povestit că mergea pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, prin dreptul Par-cului Tăbăcărie, când un tânăr a apărut în dreptul ei, a bruscat-o și i-a smuls două lanțuri din aur de aproximativ 15 grame, pe care le avea la gât. Ulterior, individul a fugit cu un autotu-rism, în care se aflau alte trei persoane, printre care și o fată.

Imediat, polițiștii au început investigațiile și căutările în trafic. Au depistat mașina în apropierea Aqua Magic și au blocat-o în trafic, pentru a-l obliga pe șofer să oprească. Suspecții au fost conduși la sediul Poliției municipiului Constanța, unde, în urma audierilor, s-a stabilit că doi dintre ei au știut despre fapta comisă: un adolescent de 17 ani, care a comis tâlhăria și un amic ce a amanetat lănțișoarele.

Bunurile au fost recuperate, iar cei doi suspecți, care au un "palmares" bogat de astfel de fapte comise în Sibiu, au fost reținuți pentru tâlhărie; ceilalți doi sunt cercetați în libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5163 secunde