Mașini cu numere de Bulgaria cu certificate de înmatriculare false

254

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au surprins în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă doi bărbați care au încercat să părăsească țara cu două mașini cu certificate de înmatriculare falsificate.

Ieri, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră trei bărbați aflați într-un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria. Unul dintre pasageri, un constănțean de 42 de ani, a declarat că mașina îi aparține și a prezentat pentru control documentele autoturismului.În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare era fals.

După puțin timp, în același punct de trecere a frontierei au ajuns alți trei bărbați, într-un Alfa Romeo cu numere de Bulgaria. Un mangaliot de 46 de ani, pasager pe locul din dreapta, a afirmat că mașina este a lui și, la fel precum în cazul precedent, a prezentat un certificat de înmatriculare s-a dovedit fals.

Posesorii de autoturisme au declarat că au apelat la prieteni pentru a-i însoți în Bulgaria. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.651 secunde