Mașini și infractori căutați în străinătate, găsiți în țara noastră

87
Mașini și infractori căutați în străinătate, găsiți în țara noastră - 34demasinirecuperatedepolitistii-1378031837.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 145 de persoane, 41 de autoturisme și 14 documente care fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.




În perioada 24 - 30 august a.c., în urma schimbului suplimentar de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române, autoritățile de aplicare a legii din România au localizat, pe teritoriul țării noastre, 103 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen. 


Polițiștii români au pus în aplicare 14 mandate europene de arestare, au identificat 5 persoane semnalate ca dispărute și au depistat 47 persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară.


Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 36 de autoturisme care erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale emise de statele membre, precum și 5 documente emise în străinătate.


De asemenea, 42 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. Dintre acestea, 20 de persoane erau urmărite de Poliția Română în baza unui mandat european de arestare, iar 17 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde