Mașinile din Bulgaria, pericole pe patru roți

288
Mașinile din Bulgaria, pericole pe patru roți - masinabulgariapericolpepatruroti-1390580097.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni și specialiștii Registrului Auto Român au ieșit în stradă, într-un amplă acțiune de verificare. "Scopul acțiunii a fost reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice", au precizat reprezentanții Serviciului Rutier. 
Polițiștii au tras pe dreapta, în special microbuzele cu o capacitate de 8+1 și mașinile înmatriculate în alte state, respectiv în Bulgaria, și s-a verificat: dacă autoturismele aveau anvelope de iarnă și gradul de uzură al acestora, mecanismul de frânare, sistemul de direcție, instalația de iluminare - semnalizare, autenticitatea seriilor de identificare ale autovehiculelor, dacă au inspecția tehnică periodică valabilă. 
Astfel, polițiștii au controlat 77 de autovehicule, au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, dintre care cele mai multe, respectiv 24 de sancțiuni au fost pentru autovehicule înmatriculate în alte state. Cum se așteptau polițiștii cele mai multe mașini înmatriculate în Bulgaria trase pe dreapta aveau defecțiuni tehnice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Ce mașini preferă să fure hoții
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : ITP în limba engleză
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Mercedes, vânzări record în 2013
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum arată viitorul BMW X4
Pagina a fost generata in 0.5627 secunde