Măsuri luate de polițiștii constănțeni pentru ca turiștii străini să nu ajungă victimele hoților

74

Articole de la același autor

Asigurarea unei vacanțe în siguranță a turiștilor români și străini veniți pe litoralul Mării Negre este un obiectiv prioritar al Poliție Constanța. Motiv pentru care polițiștii constănțeni desfășoară permanent activități de combatere a infracțiunilor specifice, dar și de prevenire și de informare a tuturor turiștilor găzduiți în județ.


În aceste condiții, ieri încă de la primele ore ale dimineții, ora 7.30, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității alături de cei din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au desfășurat o activitate preventivă cu ocazia acostării unei nave de pasageri în terminalul Portului Constanța, care avea la bord turiști străini.


Polițiștii constănțeni i-au întâmpinat pe turiști și le-au oferit câteva recomandări în vederea prevenirii victimizării acestora. 
Turiștilor li s-a recomandat să călătorească doar în grup, să schimbe bani numai la casele de schimb valutar autorizate, să fie prudenți în relațiile cu persoane nou cunoscute, să își supravegheze în permanență bagajele, să evite discuțiile contradictorii cu persoane necunoscute și să apeleze la nevoie numărul de urgență 112. De asemenea, turiștilor străini le-a fost prezentată uniforma polițiștilor români pentru ca aceștia să îi poată recunoaște în caz de necesitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5492 secunde