Maxi-taxi, spulberat de un bolid de lux, în Constanța. Șoferul a trecut pe roșu

849
3

Articole de la același autor

Dimineață grea pentru patru pasageri dintr-un mijloc de transport constănțean. Aceștia au ajuns la spital vineri dimineață, după ce microbuzul maxi-taxi în care se aflau a fost lovit de un șofer care a forțat culoarea roșie a semaforului, însă greșeala era să-i coste scump pe câțiva dintre pasageri. 


"Un bărbat de 56 de ani a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre Casa de Cultură spre bulevardul 1 Mai. Ajungând la intersecția cu bulevardul Ferdinand, din cauza nerespectării sem-nificației culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un microbuz de transport per-soane care circula regulamentar pe bulevardul Ferdinand, către Gara CFR. Microbuzul era condus de un bărbat de 26 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru pasa-geri din microbuz. Cu toții au fost transportați la spital, dar nu au rămas internați", a declarat pentru "Cuget Liber", Cristina Vasile, purtător de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. Toate victimele rezultate în urma accidentului se află în afara oricărui pericol. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora. 


Comentează știrea

Hollywood
27 februarie 2016
Audi A8L

Deh, domnul director general se grăbea iar optarul în varianta "long -wheelbase" este atât de lung că se schimbă culoarea la semafor până trece prin intersecție ... :)))

ionica
27 februarie 2016
masina de lux

Si eu care credeam ca-i sofer de lux ,o fi Dl. Prorector al UMC ?

luk
27 februarie 2016
Ziarist

Domnule ziarist sunteti o icoana a independentei ziaristice ! Banuiesc ca alte agenturi au sters cele 2 postari ale mele! http://www.replicaonline.ro/a-trecut-pe-rosu-si-a-intrat-in-plin-intr-un-microbuz-3-raniti-263807/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde