X

Medic, atacat şi ameninţat cu moartea de familia unei tinere însărcinate

185
Medic, atacat şi ameninţat cu moartea de familia unei tinere însărcinate - image20230823264805780spital-1695655052.jpg
Tensiunea a atins cote maxime în Maternitatea din Botoşani, acolo unde în urmă cu mai bine de o lună a murit Alexandra, tânăra mamă care a fost lăsată de medici să agonizeze o noapte întreagă. De această dată, un medic a fost atacat de familia unei tinere însărcinate. Doctorul a fost nevoit să se baricadeze în sala de naşteri, iar o asistentă a sunat la 112, după ce un apropiat al pacientei i-a cerut medicului să-i facă acesteia urgent cezariană şi l-a ameninţat cu moartea.


Familia tinerei însărcinate la termen, în vârstă de doar 18 ani, a ajuns să fie supărată pentru că mai întâi pacienta a ajuns la spitalul din Dorohoi, acolo unde aceeaşi familie a cerut de urgenţă să i se facă cezariană. Medicii de acolo au decis să o transfere cu o ambulanţă la Maternitatea din Botoşani, lucru care s-a şi întâmplat. În jurul orei 15 sâmbătă, pacienta a ajuns la Botoşani, în câteva minute, în Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns şi familia tinerei care a dat buzna şi a început scandalul.


Tânăra a avut o naştere reuşită


L-a ameninţat pe doctorul care tocmai consulta pacienta că dacă nu îi face cezariană aceştia îl vor omorî. Speriat, medicul s-a baricadat în sala de naşteri, acolo unde o asistentă a sunat la 112 şi a cerut sptijinul unui echipaj de la jandarmerie. După ce jandarmii au ajuns la spital şi spiritele s-au calmat, pacienta a fost dusă în blocul de naşteri, a fost făcută operaţia de cezariană şi a adus pe lume o fetiţă de 3.5 kg. Ambele acum sunt internate în continuare în spital.


Nu este singurul scandal de la Maternitatea din Botoşani.
Acesta vine după câteva zile când un pacient, un bărbat a intrat cu toporul în unitate şi a ameninţat cadrele medicale, nemulţumit de serviciile medicale care i se acordă unei rude, potrivit observatornews.ro


Scandalurile din spitalele din România nu sunt singulare. La sfârşitul săptămânii trecute în Tecuci, la Spitalul Municipal, o familie a făcut scandal pentru că un copil de 3 ani nu este transferat cu o ambulanţă la Galaţi sau la Iaşi.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4686 secunde