MEDICII DE LA SMURD AU RĂMAS FĂRĂ CUVINTE! Fetiță de trei ani, scene tulburătoare lângă mama ucisă de frigul din casă

1722
MEDICII DE LA SMURD AU RĂMAS FĂRĂ CUVINTE! Fetiță de trei ani, scene tulburătoare lângă mama ucisă de frigul din casă - 141854496404b8f757-1487230852.jpg

Articole recomandate

O întâmplare tragică care a avut loc în zona Copou din Iași a impresionat echipajele de urgență care au ajuns la locul solicitării.

O ieșeancă tânără care locuia într-o încăpere de lângă Muzeul "Petru Poni" din Iași a fost găsită moartă de concubinul său. Întâmplarea a avut loc într-o anexă insalubră și sărăcăcioasă de pe strada Mihail Kogălniceanu din zona Copou, scrie adevarul.ro


Femeia în vârstă de 40 de ani locuia acolo împreună cu fiica sa de trei ani și cu concubinul său. În cursul nopții trecute, bărbatul și-a găsit partenera fără suflare, în timp ce fetița o mângâia, să o încălzească. Autoritățile au fost alertate chiar de concubinul victimei, la locul solicitării fiind trimis un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. Echipajul medical nu a putut decât să constate decesul femeii, întrucât victima prezenta semne vizibile de instalare a morții, caz în care manevrele de resuscitare nu mai pot fi utile. 


În urma tragediei, DGASPC Iași a hotărât să ia copila în plasament de urgență în centrul de profil din Tătărași. "DGASPC a fost sesizat de existența acestui caz și a început o anchetă. 


După externare, minora de trei ani, care acum este sub supravegherea medicilor, va fi luată în îngrijirea specialiștilor de la centrul de urgență, până când se va găsi o altă soluție, cum ar fi un plasament la un asistent maternal profesionist. Fetița mai are niște frați care se află în îngrijirea unei bunici de la Răducăneni", a arătat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al DGASPC. 


Bunica fetiței din comuna ieșeană Răducăneni a anunțat că nu se poate ocupa și de al treilea nepot, prin urmare, minora va ajunge în grija statului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9567 secunde