Mercedesul lui Saragea, distrus de un incendiu

593
1
Mercedesul fiului fostului polițist Marian Saragea a ars în totalitate, în noaptea de marți spre miercuri, în cartierul Poarta 6, din Constanța.
Pompierii constănțeni spun că autoturismul, cu numărul de înmatriculare CT-15-SCS, aparținând lui Florin Saragea, care se afla pe strada Condurului, în apropierea bisericii din Poarta 6, a luat foc marți noaptea, în jurul orei 1. Au fost anunțați de urgență pompierii, dar până la sosirea lor flăcările au distrus autoturismul aproape în totalitate.
Cercetările efectuate de reprezentanții ISU Dobrogea au dus la concluzia că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurt- circuit la instalația electrică a mașinii, chiar dacă gurile rele susțin că persoane din anturajul dubios al tânărului i-ar fi incendiat în mod intenționat mașina.

Comentează știrea

x
14 iulie 2011
Soferi talhari

Azi, in jurul orelor 15:30, profitand de intuneric, Ion B. si M. Datculescu, din localitatea Lazu Oii, au intrat prin efractie in casa lui B. Mardare, T. Mardare si a lui F. Mardare, ciand niciunul dintre acestia nu era acasa, ignorand sistemul de alarma, si au sustras diverse obiecte, mai mult sau mai putin valoroase, pretabil a fi valorificate la targul de vechituri din localitate pe sume derizorii. Cei doi au fost prinsi cu ajutorul unui caine-lup, asmutit asupra lor de catre o batrana care i-a confundat cu niste pisici. Talharii poseda permise de conducere auto.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.146 secunde