Mesaj de la mamă pentru o fetiță de 13 ani dispărută: "Te rog vino acasă!"

264
Mesaj de la mamă pentru o fetiță de 13 ani dispărută:

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută o minoră de 13 ani, care a dispărut, ieri, pe drumul de la școală spre casă. Părinții au reclamat la Secția 2 Poliție că Roxana Marin, care învață la Școala Gimnazială "Remus Opreanu", a plecat ieri de la școală spre casă, dar nu a mai ajuns. Ei presupun că minora a fugit de acasă pentru să ar fi fost certată pentru o notă mică luată la școală. Mama ei i-a lăsat un mesaj înduioșător pe pagina de socializare: "Roxana, dacă vezi acest mesaj, te roagă mama din suflet, vino acasă, sau măcar deschide telefonul ca să știu că trăiești. Te rog, Roxana, dă-ne un semn. Orice ai făcut sau orice ți s-a întâmplat, nu pățești nimic… te rog, Roxana, dă-ne un semn!". 


Semnalmentele tinerei sunt: înălțime 1.73 metri, 50 kilograme, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung până la talie, o aluniță pe obrazul stâng. La data plecării, minora purta blugi albaștri, vestă din fâș de culoare mov, bluză de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.


Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 2 Poliție sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364 interior 20005.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Eveniment : Mihail Vlasov a fost arestat preventiv
Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Eveniment : Copil de cinci ani, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 1.5927 secunde