Mesaje înduioșătoare pentru tânăra moartă în accidentul de aseară. "A muncit de mică să își ajute părinții bolnavi!"

13648

Articole de la același autor

Apropiații tinerei care a murit, aseară, în gravul accident care a avut loc pe DN22, sunt în stare de șoc. Mesajele de condoleanțe curg pe pagina acesteia de Facebook.

"De ce? De ce? De ce ai plecat? Nu îmi pot reveni! Nu vreau să accept așa ceva! Ce am vorbit noi astăzi? De ce ne-ai părăsit atât de devreme? Drum lin suflet bun și frumos!", "Ai plecat mult prea devreme… Poată măcar spre o lume mai bună. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos" sau "Nu am cuvinte, drum lin spre cer și îți mulțumesc că mi-ai fost ca o soră mai mare!" sunt câteva dintre mesajele transmise de cei care au cunoscut-o.

Apropiații au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei de 25 de ani. Originară din localitatea tulceană Casimcea, tânăra s-a mutat la Constanța și a muncit de mică, pentru a avea grijă de părinții ei, bolnavi.

Aseară, se afla împreună cu o prietenă în mașină, care era la volan. Polițiștii spun că șoferița nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, adică la carosabilul umed și a intrat pe contrasens, lovind în plin un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului, tânăra de 25 de ani, pasageră în primul autoturism, a murit. Cei doi șoferi au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4887 secunde