Mesajul Jandarmeriei, după ce protestatarii au aruncat cu apă spre Liviu Dragnea

265
Mesajul Jandarmeriei, după ce protestatarii au aruncat cu apă spre Liviu Dragnea - dragneainaltacurte15aprilieinqua-1555330995.jpg

Articole recomandate

Trei persoane implicate în incidentele de la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse, a transmis, luni, Jandarmeria București. În fața instanței sunt în continuare sute de persoane, unele susținându-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, altele contestându-l.


Jandarmeria București a transmis, luni, după incidentele de la sediul ICCJ, acolo unde se judecă ultimul termen în procesul lui Liviu Dragnea, că trei persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse.

"Sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asiguratăpermanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică și în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezența a două grupuri de persoane", a transmis, luni, Jandarmeria București.

Sursa citată a precizat că este în măsură să adapteze dispozitivul de jandarmi în funcție de numărul de persoane prezente în spațiul public, "cu scopul de a nu periclita bună desfășurare a activităților instituției și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică".

"Recomandăm participanților să manifeste înțelegere față de măsurile luate și să adopte un comportament civilizat", au mai transmis jandrmii din București.

Sute de persoane se află, luni, în fața sediului ICCJ, iar la sosirea lui Liviu Dragnea la instanță s-au îmbrâncit. Unii îl susțin pe Liviu Dragnea, în timp ce alții îl contestă.

Din mulțime s-a aruncat cu apă către Liviu Dragnea în momentul în care își făcea cu greu drum prin mulțime, cu ajutorul jandarmilor.

Pentru a opri grupurile de protestatari, jandarmii au instalat garduri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1689 secunde