Mesajul lui Huidu: "Regret enorm!"

552
Mesajul lui Huidu:
Șerban Huidu, implicat, duminică, într-un accident rutier în care și-au pierdut viața trei persoane, le-a trimis un mesaj colegilor săi de la Prima TV, în care scrie că regretă enorm cele întâmplate și va ajuta cât poate familiile victimelor, potrivit textului remis MEDIAFAX de postul TV.
"Regret enorm! Dacă aș putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spune Huidu în mesajul transmis colegilor.
Realizatorul TV Șerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieșirea din localitatea brașoveană Timișul de Sus, un accident, după ce a pătruns cu mașina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condițiile în care ningea, și a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care și-au pierdut viața.
Șerban Huidu prezenta, împreună cu Mihai Găinușă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum și emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotașilor".
Reprezentanții Prima TV au precizat, ieri, că emisiunea "Cronica Cârcotașilor" de la Prima TV și Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Un autobuz a intrat în curtea unui om
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Reținut pentru furturi din locuințe
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Arestat pentru trafic de droguri
Pagina a fost generata in 1.4355 secunde