Metin Cerchez, achitat pentru "uciderea strigoiului" de la Medgidia

2682
3
Metin Cerchez,  achitat pentru

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Galați au finalizat cercetarea în cazul lui Metin Cerchez, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunii de instigare la profanare de morminte. Completul de judecată l-a găsit nevinovat pe fostul deputat și a decis achitarea sa. Decizia este definitivă. Constănțeanul este acuzat că pe 14 mai 2008 a instigat la "omorârea" unui strigoi, iar evenimentele s-au derulat în localitatea constănțeană Medgidia. Familia decedatei Ghiulten Ghica era revoltată de faptul că fantoma ei îi terorizează, așa că au decis să îi înfigă un țăruș în inimă. La acea dată, Cerchez le-a cerut procurorilor de la Medgidia autorizație pentru deshumarea cadavrului, dar aceasta i-a fost respinsă. În ciuda acestui fapt, Cherchez i-ar fi îndemnat pe oameni să își facă dreptate. În urma declanșării anchetei, fostul deputat a declarat că a participat la deshumarea cadavrului ca și președinte al Uniunii Turcilor Musulmani din România. Dosarul a fost mutat de la Constanța la Brăila, iar anul trecut, prima instanță l-a condamnat pe Metin Cerchez la un an de închisoare cu suspendare. Fostul deputat a contestat decizia, iar judecătorii i-au admis apelul. 

Comentează știrea

.
15 iunie 2015
Minciuni ale ziaristilor

Până și acum când este încheiat cazul tot spuneți numai minciuni de presă. Contestați decizia judecătorilor? Considerați că nu și-au făcut treaba bine? Cum puteți voi, niște nimicuri de ziariști, să nu luați în seamă adevărul constatat de judecători? Dacă Metin Cerchez ar fi făcut toate aceste fapte, credeți că judecătorii îl iertau? Vreți să spuneți că Metin Cerchez a făcut toate aceste fapte și a scăpat? RUȘINE să va fie pentru minciunile spuse! Așa cum au constatat într-un final și judecătorii, Metin Cerchez, nu a făcut toate nimicurile susținute de voi, niște ziariști însetați după minciuni și scandal.

Georgiana
16 septembrie 2015
STRIGOI DAR METIN ERA VRAJITOR AVEA CABINET DE MAGIE CA SA STIE EL DE DEASTEA

Aleluia,ziaristi voi sunteti sclavi cuiva,hai ca vin maine iti dau 30 de lei dar scrie si tu de metin cerchez numai de rau,si eu platesc...nu-i problema,stiti ziarul replica de constanta unde patron este acel cacat numai tiberiu nemet,tot mereu dadea ca ai fost condamnat ca i facut,ca te-ai futut in gura lui de onanist,cand a fost metin cerchez achitat de ce nu ai dat si tu stirea asta tiberiu nemet,ia-ma dupa adresa de mail si cauta-ma razbunatorul pulii mele vezi ca s-ar putea sa vin la teresa bolero unde esti proprietar si sa te fut in gura cand te mai iei de lume,hodorogule mai vrei si tu femei la halu de arati

Lena
28 septembrie 2015
Cineva

Metin indiferent de ce il vorbesc anumiti derbedei de rau poponari tot domn a ramas,a fost si este un mare domn,caracter deosebit,zice ca nu stiu care a zis ca este nebun,niciodata nu l.am auzit sa vorbeasca ceva din ce nu trebuie din contra,este un om foarte calculat cand zice ceva ,cand despre indrumare in viata sfaturile lui sunt cele mai bune ,el judecata nu gandeste cu curu ca altii,cat despre nebunie,Romania este o tara in care medici psihiatri sunt bolnavi psihici cu documente,Doamne Fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1681 secunde