METODA ACCIDENTUL EȘUATĂ! Soțul a intrat pe ușă exact când escrocii îi explicau femeii despre accidentul lui grav

11604
METODA ACCIDENTUL EȘUATĂ! Soțul a intrat pe ușă exact când escrocii îi explicau femeii despre accidentul lui grav - inselaciune1729x460-1537348152.jpg

Articole recomandate

Femeia de 44 de ani tocmai "negocia" îngrozită cu doi escroci care s-au dat medici și care îi cereau 36.000 de euro pentru a-i opera soțul rănit la muncă.

Escrocii care sună familii și le cer bani pentru "operații" ale rudelor implicate în accidente au încercat să "tragă" 36.000 de euro de la o femeie din Miroslava, scrie zdi.ro. Escrocii au sunat-o și s-au dat drept medici, spunându-i că au nevoie de bani pentru a-i opera soțul, implicat într-un accident de muncă. În momentul în care femeia discuta îngrozită cu escrocii, pe ușa casei a intrat soțul acesteia, viu și nevătămat.

"La data de 17 septembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din comuna Miro­slava, cu privire la faptul că, la aceeași dată, ar fi fost contactată telefonic de mai multe persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de nume și calități oficiale și, sub pretextul că soțul său ar fi fost victima unui accident la locul de muncă, i-ar fi solicitat 36.000 de euro, necesari pentru operația complicată a acestuia. Soțul persoanei vătămate a ajuns însă chiar atunci la domiciliu, femeia realizând că este vorba despre de o înșelăciune și întrerupând convorbirea telefonică", au precizat reprezentanții Po­liției Iași.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de în­șelăciune în forma tentativei, iar cercetările continuă pentru indentificarea autorilor, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde