Metoda de înșelăciune căreia îi cad victimă mulți români. Ce urmează după "Îmi cer scuze, dar..."

352
Metoda de înșelăciune căreia îi cad victimă mulți români. Ce urmează după

Articole de la același autor

Infractorii sunt foarte creativi când vine vorba de a face bani ușor pe urma neatenției victimelor lor. Dacă unele metode presupun complici sau diverse șiretlicuri, în acest caz totul se bazează pe buna credință a celui păcălit și pe distragerea sa pentru câteva secunde.


Un ţepar expert în "metoda șmen", care a mai fost condamnat în trecut pentru mai mult de zece astfel de fapte, a făcut victime şi la Alba Iulia. După ce a ajuns din nou în mâinile polițiștilor, care îi cunoșteau foarte bine "CV"-ul a fost condamnat la închisoare cu executare, mai exact câte 9 luni de închisoare pentru două infracţiuni, pedeapsa fiind contopită în final cu altele mai vechi rezultând o condamnare la 3 ani şi 1 lună în regim de detenţie.


Una dintre fapte a avut loc în martie 2020. Victima acestuia tocmai scosese suma de 900 de lei la de la un bancomat când escrocul, care ce mai probabil o filase din timp, i-a solicitat schimbarea sumei de 500 lei, formată din bancnote de 10 lei, în bancnote cu o valoare mai mare, Citește mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7653 secunde