Metodele hoților din mașini, din ce în ce mai moderne. Ce sfaturi au polițiștii

629
Metodele hoților din mașini, din ce în ce mai moderne. Ce sfaturi au polițiștii - prevenirefurturiauto22-1621447739.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei săptămâni, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța acționează în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, mai exact pe linia prevenirii furturilor din autoturisme.

„Din cazuistica ultimilor ani, a rezultat că hoții de autoturisme apelează, în general, la forțarea încuietorilor și contactului sau chiar sustragerea unor componente auto. Totodată, pe fondul progresului tehnologic, a început să se dezvolte un nou mod de operare, bazat pe dispozitive electronice care acționează asupra sistemelor de închidere centralizată a autoturismului”, au atras atenția reprezentanții IPJ Constanța.

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, polițiștii îi sfătuiesc pe cetățeni: „Nu lăsați în interior detectorul radar, GPS-ul, telefoane mobile, laptop-uri, camere video sau foto, documente, sume de bani sau alte obiecte personale, chiar și atunci când părăsiți autoturismul pentru o foarte scurtă perioadă de timp. Parcați autoturismul astfel încât să fie vizibil din locuința dumneavoastră și, pe cât posibil, în locuri iluminate și cât mai circulate. În stațiile de alimentare cu carburanți sau în parcările hipermarketurilor, acționați sistemul de închidere a ușilor, chiar dacă vă aflați în interiorul sau în exteriorul autovehiculului. Atunci când părăsiți autovehiculul și acționați închiderea centralizată, asigurați-vă că portierele s-au închis complet”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5874 secunde