Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier. Șapte copii au ajuns la spital

194
Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier. Șapte copii au ajuns la spital - smurd-1638436113.jpg

Articole recomandate

Şapte copii au suferit contuzii şi au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs între un microbuz şcolar şi un autoturism, în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău.


Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că în microbuz se aflau 16 persoane - 3 adulţi şi 13 copii.


„În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană - cea încarcerată - şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.


Nu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar traficul rutier nu a fost blocat.


Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5 secunde