Migranți sirieni depistați la "frontiera verde"

70
Migranți sirieni depistați la

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat cinci cetățeni sirieni care au încercat sa treacă ilegal frontiera în România, pe jos, din Bulgaria, cu scopul de a ajunge în țări din spațiul Schengen.


Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Negru Vodă au desfășurat ieri, în baza unei informații, o acțiune de combatere a migrației ilegale în zona de competență. Astfel, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră au identificat, pe un drum comunal din județ care face legătura între localitatea de frontieră Cerchezu și Măgura, un grup format din cinci persoane de sex masculin.


În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbații în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste între 19 și 38 ani. Cercetările au stabilit faptul că cei cinci bărbați au trecut frontiera româno-bulgară pe jos, prin "zona verde", cu scopul de a ajunge în țări din spațiul Schengen.
Cei cinci sirieni au fost predați autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului. 


Polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor sirieni actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Actual : Sofia le cere europenilor solidaritate
Pagina a fost generata in 0.337 secunde