Mihaela Palade este de negăsit

1498
Mihaela Palade este de negăsit - c43fbaa3bb76eb9f22224f575a8f0607.jpg
Tânăra dispărută la începutul acestei săptămâni de la domiciliu nu s-a întors nici până în prezent acasă și nici nu a fost găsită de familie.
Soțul femeii este foarte îngrijorat cu atât mai mult cu cât ea are anumite tulburări de comportament și i s-ar putea întâmpla ceva rău. Tocmai de aceea, Dănuț Adrian Palade face apel către cei care pot da orice informație despre soția sa și îi roagă să anunțe de urgență polițiștii. El a precizat că deși femeia este bolnavă nu a plecat niciodată singură de acasă.
În cursul zilei de marți, la ora 16,30, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de Dănuț Adrian Palade, din Constanța, despre faptul că soția sa, Mihaela Palade, de 33 de ani, din Constanța, în ziua de 14 septembrie, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.
Echipa de cercetare deplasată la fața locului a stabilit faptul că aceasta, în timp ce soțul se afla la școală cu copilul, în jurul orei 10,00, a părăsit domiciliul. De asemenea, s-a stabilit că persoana dispărută avea tulburări de comportament, fiind internată în mai multe rânduri la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare. Semnalmentele femeii sunt: înălțime 1,60 - 1,69 m, greutate 50 - 59 Kg, slabă, păr grizonat, ochi căprui, față ovală, ten alb cu o aluniță pe omoplatul drept. La data dispariției nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată. Cei care pot da relații pot apela numărul de urgență 112 sau pot suna la orice secție de Poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6797 secunde