Mihai Găinușă a plecat de la Cronica Cârcotașilor

320
1
Mihai Găinușă a plecat de la Cronica Cârcotașilor - mihaigainusamain-1404372472.jpg

Articole recomandate

Bombă pe piața mass media din România: Mihai Găinușă și Codrut Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu' au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotașilor.


Șerban Huidu a scris în această seară pe contul său de Facebook: "Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales în fata tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: "Nu se mai regăseau"! Probabil vor urma și alții sau nu... Rămân anii de muncă, ideea și o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuși voi decideti! Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puțini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut și pentru anii frumosi petrecuți impreuna și le urez succes!".


Contactat de Libertatea.ro, Șerban Huidu a mai adăugat dând de înțeles că a fost luat prin surprindere: "Anunțul a fost făcut ieri și nu au dat mai multe amănunte. Vom vedea ce vom face pe viitor". Întrebat de ce nu a fost Găinușă cel care să anunțe public acest lucru, Huidu s-a limitat în a spune: "Trebuia să-și asume cineva și acela am fost eu", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

cc
3 iulie 2014
ideea ?

Ideea de emisiune este departe de a fi a ta, Huidule, ca ai copiat alt format deja existent si l-ai adaptat putin nu inseamna ca a fost ideea ta.

Pagina a fost generata in 1.2442 secunde