Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

248
Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră - confiscate-1550016233.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean român care transporta peste 18.700 de pachete cu țigări de contrabandă. 


Oamenii legii au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Valu lui Traian, o autoutilitară, înmatriculată în România. Aceasta era condusă de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că este implicat în activități de contrabandă cu țigări. Bărbatul și autovehiculul au fost duși la sediul Gărzii de Coastă, în vederea efectuării unui control amănunțit. Cu această ocazie, în autoutilitară, care transporta panouri termoizolante, a fost descoperită ascunsă, în spații disimulate, cantitatea totală de 18.720 pachete cu țigări de contrabandă, diferite mărci. 


"În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde